perjantai 21. joulukuuta 2012

Hyvänmielen joulua

Yrityksemme yhtenä toiminta- ajatuksena on tuottaa terveyttä, iloa ja hyvää oloa. Aplico on pyrkinyt aina joulun alla löytämään kohteen, jonka kautta olemme voineet tuottaa iloa myös toimitilojemme ulkopuolella. Lahjoitimme tänä vuonna joulutervehdyksiin varatut rahat Ilonraitti ry:n keräykseen, joilla hankittiin lahjoja niitä eniten tarvitseville.  On ollut ilo olla mukana tuomassa hyvänmielen joulua. Lämmin kiitos asiakkaille, sillä te olette mahdollistaneet mukanaolomme tässä projektissa.

Ilonraitti ry on 2011 perustettu Lohjalainen yhdistys. Sen tarkoituksena on tuottaa henkistä, fyysistä ja psyykkistä hyvinvointia. Joulun alla yhdistys päätti toimittaa lohjalaisille vähävaraisille lapsiperheille hyvänmielen joulun.  Viime sunnuntaina Immulan wanhalla koululla paketoitiin lahjoja aamu yhdeksästä ilta kuuteen. Anita Tuomolan ja Eija Peräkylän lisäksi mukana oli 12 vapaaehtoista yhdistyksen jäsentä ja tukijaa. Pelastakaa lapset ry on toimittanut paketit perille tällä viikolla.

Aplico toivottaa kaikille asiakkaille, yhteistyökumppaneille ja blogin lukioille hyvää joulua. Tehdään yhdessä uudesta vuodesta liikunnallinen hyvänolon vuosi!

 
 
Jutta Österberg, toimitusjohtaja
Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico Oy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti