perjantai 30. elokuuta 2013

Ammattitaito syntyy sitoutuneista tekijöistä ja jatkuvasta koulutuksesta

Les Mills Helsinki Workout
Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico toimii monipuolisten tilojensa vuoksi myös koulutuskeskuksena. Kouluttaudumme paljon ja siksi on ollut luontevaa kutsua kouluttajia ajoittain myös Lohjalle. Uudistunut Flowride konsepti toi ohjaajat Lohjalle viime viikonloppuna. Aplicon ohjaajista yhdeksän sai koulutuksesta lisenssin uuden tuotteen ohjaamiseen.


Flowride koulutus Aplicossa
Olemme pelottomasti valinneet tarjontaamme uutuuksia vuosien varrella. Yhtenä tavoitteenamme onkin jatkuva kehittyminen. Vähintään kaksi uutta tuotetta on valittu tarjontaamme kausittain.
Sitoutuneet ohjaajamme vaalivat ammattitaitoaan koulutuksissa. Aikaa käytetään työajan ohella myös omasta vapaa-ajasta. Elokuu onkin ollut kiireistä aikaa koulutusrintamalla. Lähes kaikki viikonloput ovat olleet käytössä, jotta uudet tuulet ja ideat on saatu talteen.


Seasonal Yoga
jatkokoulutus Sysmässä
Tabata -koulutuksessa otettiin mehut irti
Yoga Flow -tunnneille ideoita haettiin Sysmästä. Seasonal Yoga ohjajat kokoontuivat Englantilaisen Sue Woodsin oppiin. X-Method Group on saanut pysyvän jalansijan klubillamme ja uusia ohjaajia tehtiin Porvoon Verdessä elokuun puolessa välissä. CMS koulutti asiakasneuvojia Helsingissä ja syksyn odotetuin Tabata by X-Method sai ensi-iltansa samana päivänä. Aplicon ohjaajat hakivat poweria Les Mills -tunneille Helsinki Workoutista. Uudet Les Mills -tunnit nähdäänkin jo Aplicon syyskauden Kick Offissa la 7.9.

Syykauden alkukaan ei pysäytä koulutuskalenteria. Aplicoon on tulossa kouluttaja Norjasta uuden Pavigym Energy + -tuotteemme tiimoilta. Listalla on  myös ravintokoulutus, personal trainingia, joogaa sekä Fustran uudet tuotekoulutukset.

Meillä on ilo tuoda tämä kaikki asiakkaidemme saataville. Ohjaajamme sitoutuvat itsensä kehittämiseen ja koulutukset pitävät meidät vireänä. Olemme valmiina tekemään joka päivä parhaamme, että juuri Sinun arkesi olisi elämys!

Ohjaajat kouluttautuvat. Lue K&F lehdestä CMS BOOZT -tapahtumasta


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti