perjantai 1. helmikuuta 2013

Aplico 3.0 - arjesta elämys

Julkaisimme vuodenvaihteessa jutun, jossa kerroimme uudesta kuntoklubin laajennuksesta. Olemme saaneet valtavasti positiivista palautetta, kyselyitä ja toiveita koskien näitä uusia tiloja. Haluamme nyt raottaa asiaa hieman lisää, sillä laajennushankkeen taustalla on suurempi projekti. Tavoitteenamme on luoda arjestasi elämys!

Olemme aloittaneet klubin kehitysprojektin jo viime vuoden puolella. Hankkeemme kantaa nimeä Aplico 3.0. Projektia johdattaa eteenpäin asiakkaidemme ajatukset ja toiveet. Kokonaisuuden tavoitteena on kehittää klubin tiloja ja palveluja pala kerrallaan.

Ensimmäisessä vaiheessa asiakkaamme saavat sähköisen kyselyn, jonka avulla pyrimme kartoittamaan kuntosalin käyttöä ja kuntosaliharjoitteluun liittyviä toiveita. Seuraavassa vaiheessa projektihenkilöt haastattelevat asiakkaita. Kaikilla lohjalaisilla on mahdollisuus päästä kehittämään unelmien kuntosalia helmikuun puolessa välissä, kun klubille ja nettisivuillemme saadaan "toivomuskaivo". Kaikka ajatuksensa jakavat pääsevät vaikuttamaan laajennuksen tilaratkaisuihin, laitehankintoihin sekä uusiin tiloihin valittaviin palveluihin.

Voit toki kirjoittaa toiveesi jo tähän blogiin tai Facebook-sivuillamme. Voit myös lähettää sähköpostia tätä varten avattuun sähköpostilaatikkoon, aplico3.0@aplico.fi.

3.0 projektin ensimmäisenä uudistuksen kohteena ovat kuntosalimme tilat ja toiminta.
Laajennamme kuntosalia 200 neliöllä. Rakennustyöt ovat jo alkaneet ja uudet kiviseinät kohoavat ensi viikolla nykyisen klubirakennuksen kylkeen.

Liikunta- ja Hyvinvoitikeskus Aplico - arjesta elämys!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti