sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Kymmenen vuotta asiakkaana

Aplicon tiimillä oli ilo palkita jälkeen uskollisia asiakkaitaan viime viikolla. Kymmenen vuotta yhteistyötä ja yhdessä hikoiltuja tunteja oli takana 102 asiakkaalla. Kahvin ja kymppivee kakun ohella muisteltiin yhdessä kuljettua historiaa. Pitkä matka on tultu ja kehitetty toimintaa yhdessä.


Yksi asia, josta keskustelimme illan aikana oli se, mistä asiasta olemme eniten ylpeitä ja onnellisia. Toki klubin Karjalankadun ensimmäisen toimipisteen avaaminen sekä huikean Ratakadun rakennusprojektin jälkeen olimme ylpeitä. Asiaa pidempään pohdittuna yksi asia mikä yhdistää koko henkilökuntaamme on liikunnanohjauksen aito ilo. Tupa täynnä jumppareita ja onnistunut ohjaus palkitsee joka kerta ja nostaa yhä ihokarvat pystyyn. Sitä tunnetta ei voi ostaa, vaan se tulee meiltä kaikilta sydämmestä. On ilo palvella ja tehdä tätä työtä. Siitä saamme kiittää kaikkia asiakkaitamme. Erityisesti näitä yli kymmenen vuotta kanssamme liikkuneita.

Liikunta-ja Hyvinvointikeskus Aplico juhli omaa täyttä kymppiään 27.9.2014. Silloin myös ensimmäisillä asiakkailla tuli kymmenen vuotta täyteen. Palkitsemme uskollisia ja pitkäaikaisia asiakkaitamme vuosittain.

Milloin sinusta tulee Aplicon platinum member, jolla on kymmenen vuotta täynnä jäsenenämme?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti