perjantai 15. marraskuuta 2013

Kauhistuttava keskiviikko klubilla

Sari A. ennen Cruiser-tuntia
Vaihtelu virkistää. Motivaation ylläpitämiseksi tarvitaan usein vaihtelua myös liikunnan parissa. Vaihtelu on yksi asia, joka pitää meidät Aplicolaiset liikkeessä. Ohjaajat nauttivat positiivisesta hulluttelusta ja asiakkaat ovat myös ihailtavasti mukana tapahtumakalenterin tunneillamme. Pieni pilke silmäkulmassa ei ole koskaan pahasta, varsinkaan syksyn pimetessä.

Tunnelmaa sisältä
Halloween on hyvä paikka toteuttaa tätä ajatusta. Muutama viikko sitten vietettiinkin "kauhistuttavaa keskiviikkoa klubillamme".

Horror Spinning -illan sijaan tänä vuonna Halloween iltaa vietettiin keskiviikkona 30.10. Tällä kertaa tapahtuma valtasi koko talon.
Riikka valmiina "Spooky Pilatekseen"
Ryhmäliikuntatunnit saivat omat Halloween-nimensä ja ohjaajat suunnittelivat asut tukemaan illan tuntien teemaa. Illalla liikuttiin mm. Evil Iron Qubessa, Kyöpelinvuoren nyrkkeilyssä ja Kauhistuttavissa paritansseissa. Kahdeksalla tunnilla nähtiin monia asuja myös asiakaiden päällä. Illan paras asu palkittiin ja sen sai tänä vuonna Outi Ikävalko-Kärki mahtavalla zombie-asulla.

Nallen kanssa kuvassa.
Emma-Peppi mukana menossa
Rastilla mietitään arvoitusta.

Illan aikana samaan tunnelmaan pääsivät myös klubin pienet liikkujat. Ulkona viettettiin koko perheen Halloweenia. Ilta alkoi Zumbatomic-ryhmän tanssiesityksellä. Lapset suuntasivat sen jälkeen metsään elämysradalle. Metsässä tavattiin jumppatunneilta tuttu Peppi ja Aplico-nalle. Täysikuu valaisi pihaa lasten taskulamppujen kanssa, tehden tunnelmasta täydellisen. Yhdessä liikkumisen ja tekemisen ilo näkyi vahvana.Kiitos kaikille iltaan osallistuneille. Ensi vuonna taas uudelleen!

Lue lisää: Halloween Aplicossa 2012

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti