perjantai 19. huhtikuuta 2013

Valmiina viuhahdukseen?

2011 Aplicon tiimiä
Perinteinen naisten liikuntapäivä, Kevätviuhahdus järjestetään Lohjalla helatorstaina 9.5. Järjestyksessään jo neljästoista tapahtuma saa Lohjalaiset yhdessä juoksemaan ja kävelemään tutun lenkin. 7 km taipale lähtee torilta ja kiertää Ojamon kautta takaisin keskustaan. Meidän kaikkien lohjalaisten liikuttajien tehtävänä on saada ihmiset liikkumaan ja tämä on oiva tilaisuus myös siihen. Lähdetään siis yhdessä lenkille tänäkin vuonna.

Tapahtuma on tuttu myös Aplicolaisille. Olemme olleet monena vuonna mukana tukemassa tapahtumaa ja osallistuneet juoksuun yhdessä asiakkaidemme kanssa. Historia kantaa Naistensalin aikoihin asti. Kuvat edelliseltä vuosituhannelta kertovat henkilökunnankin hieman varttuneen. Fiiliksen Kevätviuhahduksesta tuovat kuvat vuosilta 1997 ja 1998.

Naistensalin tiimi vauhdissa 1998

Juoksu ei ole Kevätviuhahduksen ainoa ilon aihe. Positiivisuutta liikuntaan lisätään pukukilpailulla. On toivottavaa, että ryhmät erottuvat toisistaan persoonallisilla ja omaperäisillä asuilla ja ilmeellä. Ilmeikkäin ryhmä palkitaan tapahtuman päätteeksi. Osallistujat, taustajoukot ja yleisö voi nauttia torilla, jossa on mahdollisuus tutustua yhteistyökumppanien liikuntapalveluihin ja tuotteisiin.

Kevätviuhahduksen järjestäjä on lohjalainen yleisurheiluseura Länsi-Uudenmaan Urheilijat. Mukana tapahtumassa on yhteistyökumppaneina useita Lohjalaisia yrityksiä. Tapahtuman tuotolla mahdollistetaan entistä laadukkaampaa lasten yleisurheilutoimintaa, johon kaikilla lapsilla on mahdollisuus osallistua.

Aplicon jäsenet voivat ilmoittautua tapahtumaan klubin vastaanotossa. Me hoidamme edullisemman ilmoittautumisen sinulle ja toimitamme tapahtumatuotteesi suoraan klubille. Tapaamisiin juoksulenkillä!
 1997 Naistensalin tiimiä

Lisätietoja tapahtumasta: http://www.kevatviuhahdus.fi/




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti