perjantai 29. maaliskuuta 2013

Fustra – Vuoden liikuntatuote

Vuoden liikuntatuote 2012 -kilpailu ratkesi 8.3. Vuoden palvelu on FUSTRA-harjoitusmetodi, jota käytetään tasapainottamaan kehon lihaksistoa, kehittämään kehon hallintaa, korjaamaan ryhtiä ja parantamaan liikkuvuutta. Palvelut ja konseptit -sarjan voittajalle myönnettiin lisäksi Suomen Messusäätiön palkinto. Myös me Naiset Sport -lehti valitsi suosikikseen Fustran.

Vuoden kotimaiseksi liikuntatuotteeksi valittiin Suunnon Ambit HR gps-kello ja ulkomaiseksi tuotteeksi Valpastin Oy:n maahantuoma Cyclehoop parkkiruututeline.Tulokset julkistettiin GoExpo-messujen yhteydessä järjestetyssä juhlassa Helsingissä.

Vuoden Liikuntatuote -kilpailun tavoitteena on edistää alan kilpailukykyä, tuotekehitystä ja tuotteiden laatua. Lisäksi kilpailulla nostetaan esille hyvät kotimaiset ja ulkomaiset palvelut ja tuotteet sekä tuetaan kotimaisten liikunta-alan innovaatioiden ensiaskeleita. Vuoden liikuntatuotteita etsittiin kilpailumielessä nyt kolmatta kertaa. Mukana kilpailussa oli tänä vuonna 29 tuotetta tai palvelua.

Vuoden Liikuntatuote -kilpailua järjestää Testing Lab Finland, joka on Kuortaneen urheiluopiston ja Frami Oy:n kehittämä palvelukokonaisuus liikunta- ja hyvinvointialan käyttäjälähtöiseen innovaatio- ja tuotetestaukseen. Tuomariston puheenjohtajana toimi tänä vuonna elinkeinoministeri Jan Vapaavuori. Tuomaristo koostui liikunta-alan vaikuttajista.

Tuotteita arvioitiin mm. uutuusarvon, kaupallistamismahdollisuuksien, mielikuvan ja laadun sekä käytettävyyden kannalta. Lisäksi tämän vuoden valinnoissa painotettiin myös työllistävyyden merkitystä ja liikunnan yhteiskunnallista vaikuttavuutta.

Suomessa Fustra ohjaajia on jo 172 kpl 27 eri toimipisteessä. Aplicossa, Lohjalla Fustra työllistää kuusi liikunnan ammattilaista. Meille tuote valittiin palveluvalikoimiin 2011 joulukuussa. Klubilla satakunta asiakasta harjoittelee ja saa tuloksia Fustra -metodin avulla. Onnea FUSTRA!


Lue asiakkaiden FUSTRA kokemuksista tästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti